Az Ön kosara üres!

lépjen fel, hogy visszanyerje a koronát a kettős nyertesek Chels

2018. 09. 09. 0
Ha egy számítógép vagy egy drámai éles szemű ügyes véletlenszerű véletlennek köszönhető, akkor a Manchester Citynek nem lehetett jobb ellenfele a Női Superliga nyitójátékában szembenézni mint a Chelsea.
 
Az angol labdarúgás két kiemelkedő klubpárja elindítja a kampányt egymás társaságában. Egy régi rivalizálás a lehető legrövidebb időn belül folytatódott; ellenségeskedések folytatódtak, lövések lőttek.
 
Nem fogja eldönteni, hol jár a WSL ezüst, de ez korai jelzést ad arra vonatkozóan, hogy ki tartja a felsőt; hogy a Chelsea, a tavalyi bajnokság és a kupa kettős győztesek valóban véget értek a város dominanciájának korszakában, vagy hogy Nick Cushing oldala képes-e visszavezetni helyüket csomagvezetőként.
 
A City nyerte a dupláját 2016-ban, a Chelsea tavaly, ugyanazon kampány végén, amikor mindketten először érkeztek a Bajnokok Ligája elődöntőjébe, City nyerte a Lyonot, Emma Hayes Chelsea pedig kopogtatott Wolfsburgban.
 
"Ezek a játékok, amiket akartok" - mondta Cushing, a 33 éves, aki ötödik éve a város főnöke.
 
"Kétszer kell játszanunk mindenkinek, de nem tagadhatjuk, hogy a Chelsea elleni mérkőzések, az Arsenal elleni mérkőzések, a Barcelona elleni mérkőzések, azok, amikért bevonódsz, és ez a londoni út. tényleg bélyegezik a hatóságunkat a bajnokságon.
 
"Nem hiszem, hogy az a tény, hogy a Chelsea nyerte a dupla szezont, extra motiváció számunkra. A motiváció számunkra az, hogy emlékezzünk arra, milyen közel kerültünk a tavalyi szezonhoz, anélkül, hogy nyertünk volna semmit. A második helyen álltunk a ligában, elértük az FA-kupa és a Bajnokok Ligája elődöntőit, valamint a bajnoki döntőjét, és egyiküket sem nyertük meg.
 
"Ha olyan klubban vagy, mint a Manchester City, akkor mindig törekednie kell a fejlődésre.
 
"Nem mindig nyerhetsz, de sikeresnek akarunk lenni ebben a szezonban, mint tavaly.
 
"Nem volt teljes kudarc, de határozottan úgy éreztük, hogy javítani kell néhány területen, és ezt próbáljuk végrehajtani ebben a szezonban. Tavaly voltunk versenyképesek, de a szezonot olyan erősen kell befejezni, amennyit elkezdünk. "
 
Bár a Chelsea ismét főbb riválisa lesz, az Arsenal mellett Cushing gyanítja, hogy a táj változik, és a dolgok még keményebbek lesznek.