Az Ön kosara üres!

Valódi tini Vinicius harapott az Atletico játékosnál a tartalék

2018. 09. 03. 0
A Real Madrid brazil tinédzser Vinicius Jr úgy érezte, hogy sötétebb oldala a klub riválisa az Atletico Madridban, mikor az ellenfél megharapta, miután kétszer tartotta a csapatot egy vasárnapi tartalék csapatban.
 
A 18 éves Vinicius júniusban költözött Realhez a brazil óriások Flamengo 42 millió euróért való aláírásával labdarúgó mezek, de nem tudott bejutni az első csapatba, és a spanyol regionalizált harmadik részlegen játszott a Real Madrid Castilla tartalék oldalán.
 
Mindkét Real gólját a deregségen szerezte meg, amely 2-2-et ért el, de összecsaptak az Atletico Madrid B kapitányával, Tachi-val, aki a brazil fejének hátán próbálta a fogait lecsapni.
 
Tachi elmenekült egy piros kártyával, és csak akkor kapta meg az eseményt, miközben Vinicius egy sárga lapot is felvetett.
 
A Barcelona elődjét Luis Suarez hírhedt csapásra ellenfelekként háromszor játszott az Ajax Atletico Madrid 18/19 foci mezek, a Liverpool és az Uruguay ellen, bár még nem tette meg újra, mióta csatlakozott a katalán klubhoz 2014-ben.