Az Ön kosara üres!

Thibaut Courtois eljöhetett a Chelsea-ból az elkövetkező napokba

2018. 08. 06. 0
A Chelsea menedzsere, Maurizio Sarri azt javasolta, hogy nyitva áll a Thibaut Courtois számára, hogy a héten elhagyja a Stamford hídot, ha a kapus el akarja hagyni.
 
Courtois ügynöke, Christophe Henrotay azt mondta, hogy a játékos a Real Madridba szeretne költözni, hogy közelebb legyen a lányához, aki Spanyolországban él. De Sarri azt mondja, hogy a belga, aki hétfőn visszatér a világbajnokság utáni szabadságról, személyesen kell megmagyaráznia a törekvéseit, mielőtt Chelsea megfontolja, hogy elfogadja az ajánlatot.
 
- Nem érdekel az ügynök - mondta Sarri. - Hallani akarom Courtoist. Ha Courtois holnap mondja nekem ugyanazt [mint az ügynök], akkor persze beszélnem kell a játékosommal. Mert csak nagyon motivált játékosokat akarok. "
 
A Courtois átruházásának másik feltétele, hogy csütörtökön az átutalási határidő előtt a Chelsea biztosítja a cserét. Mivel az idei nyáron Antonio Conte utódjával a Stamford Bridge-nél került sor, Sarri még nem dolgozik Courtois-szal és öt másik játékosnak, akik a világbajnokság után hosszabb időre szünetet tartottak, köztük Eden Hazardot és N'Golo Kantét. Az olasz azt mondta, hogy ez volt az egyik oka annak, hogy csapata a Manchester City-ben a Közösségi pajzsban 2-0-ra súlyosan megverték.
 
Chelsea gyengén és rosszul nézett ki, és Sarri azt mondta, inkább folytatja majd velük a kiképzést, mint kedden a Lyon ellen. Azt mondta, nem tudja, mennyi időbe telik neki, hogy beágyazza a stílusát. - Tehát nagyon nehéz. Ez attól függ, és ez a játékosoktól függ. Néha [más klubokban] a munka nagyon hosszú volt, néha nem. "
 
Pep Guardiola dicsérte játékosait a teljesítményükért - leírva Bernado Silva bemutatóját, különösen "mesterműként". Ő is üdvözölte a tizennyolc éves Phil Foden középpályást, aki azt mondta, hogy az első csapat teljes jogú tagjává vált, miután csak tavaly novemberi csúcsindítója lett.