Az Ön kosara üres!

Paul Dybala pontszámok Bruce Ólom FC Lokomotiv Moszkva az elmúlt

2019. 10. 23. 0
A Juventus megnyerte az UEFA Bajnokok Ligája második szakaszának második győzelmét, legyőzve a Lokomotiv Moszkvát 2-1-vel az Allianz Stadionban, Torino, Olaszország.
 
Paulo Dybala volt a hős, aki a 77. percben gólt szerezte az egyenlítőt, majd három perccel később Juve vezette a vezetést.
 
Három mérkőzésen keresztül hét ponttal a Juve továbbra is a D-csoport vezetőivel, Atletico Madrid-nal áll, aki a nap elején legyőzte a Bayer Leverkusent.
 
A nyár folyamán Dybala állandó transzfer-spekuláció tárgya volt, mivel a Juventus némi bérszámfejtést keresett Juventus 19/20 foci mezek. A Manchester Unitedbe és a Tottenham Hotspurba javasolt költözések egyaránt átestek, és arra kényszerítették, hogy a lehető legtöbbet hozza ki a nehéz helyzetről.
 
Nem véletlen, hogy a 25 éves argentin csillag kissé lassan indította el a szezonot, gólt egy gólt és egy gólpasszt mért be a hat Serie A sorozat során.
 
A keddi meccs felépítésekor a Juve menedzser, Maurizio Sarri egyértelművé tette, hogy csapatának tiszteletben kell tartania a Lokomotivot, akik a Zenit St. Petersburg-val ponton vannak az orosz Premier Ligában.
 
"A csapda egy olyan csapat ellen játszik, akiknek nagyszerű szezonjuk van" - mondta Sarri az újságíróknak, a Football Italia oldalán. "Jó helyzetbe kerültek a Bajnokok Ligájában, és ez azt jelenti, hogy ez a csapat jobb, mint amit mindenki elvárt. Nagyon tiszteletben kell tartanunk őket, és nagyon nyugodtnak kell lennünk a 90 perc alatt. Nehéz lesz."
 
Ez az értékelés valószínűleg kissé igaznak bizonyult Sarri kedvéért az első félidőben.