Az Ön kosara üres!

Messi elhagyta Barcelona csapatát Huesca előtt, mielőtt Man Utd

2019. 04. 13. 0
Ernesto Valverde úgy döntött, hogy ezen a hétvégén számos nagynevű nevet hagy ki, mivel a klub a kedden a Bajnokok Ligája összecsapása felé néz.
Ernesto Valverde Barcelona menedzsere gyengített 18 fős csapatot nevezett a hétvégén a La Liga Huesca elleni összecsapásnak.
 
A katalán klub szombaton utazik El Alcorazba, hogy felvegye Francisco férfiakat, miközben meg akarják tartani 11 pontnyi résüket az asztal tetején az Atletico Madrid felett.
 
A Valverde úgy döntött, hogy otthagyja Lionel Messi-t és Sergio Busquets-et Barcelonában annak érdekében, hogy kedden nyugalmat nyújtsanak a bajnokok Ligája ellen.
 
Ivan Rakitic lázzal is hiányzik a csapatból, míg Sergio Roberto a bal lábában lévő izomproblémák miatt is hiányzik.
 
Emellett Luis Suarez és Gerard Pique is elhagyták a Huesca elleni összecsapást, mivel mindkettőt felfüggesztik.
 
Barcelona jelenleg vékony 1-0 összesített ólmot vezet a Bajnokok Ligájában a Vörös Ördögökön, miután szerdán a negyeddöntő első lába találkozott.
 
Éppen ezért Valverde úgy döntött, hogy otthagyja a csillagszereplőit, hogy biztosan teljes mértékben megfeleljenek és készek legyenek készen állni a munkájukra Ole Gunnar Solskjaer férfiakkal szemben a jövő héten.
 
A Premier League klub húzta le a híres visszatérő győzelmet Párizs Saint-Germain felett a verseny előző fordulójában, és Valverde óvja a fenyegetést, amit az otthonuktól távol tart.
 
Ugyanakkor még mindig vannak csillagnevek a barcelonai csapatban, hogy Huescával szemben Ousmane Dembele és Philippe Coutinho is legyenek.
 
Az 1-es kapus Marc-Andre ter Stegen is szerepel a csapatban Barcelona 18/19 futball mez szett, annak ellenére, hogy minden idén La Liga játékot játszott a Jasper Cillessen felett, de még mindig a nemzetközi nemzetközi javára lehet.
 
A Riqui Puig szerepel, mivel a 19 éves korában még mindig a Barca ingben kezdődik az első indítása, mely 35 év múlva a Copa del Rey-ben, a szezonban korábban helyettesítője.
 
A Moussa Wague-nak lehetősége nyílik a forró kilátásokra is, aki szintén debütált a Camp Nou klubban, a 17-es versenyen a B-csapatnak ebben a szezonban.