Az Ön kosara üres!

Klopp a pletykákat a Juventushoz köti

2019. 05. 29. 0
Juventus a Massimiliano Allegri utódját keresi, és a szemét a németre vetette, amikor előkészíti a Bajnokok Ligája döntőjét.
 
Jurgen Klopp azt mondja, hogy a Juventushoz kötődő jelentések "bullsh * t, és ragaszkodik ahhoz, hogy ne érdekelje a Liverpool elhagyását.
 
A Serie A bajnokok egy új főnököt vadásznak, miután Massimiliano Allegri-t választották.
 
Lazio Simone Inzaghi, a Chelsea vezetőedzője, Maurizio Sarri és a szabad ügynök, Antonio Conte a nevek között szerepelnek.
 
A Bianconeri-fórum jelentette, hogy Kloppot és Manchester City menedzsert Pep Guardiolát ideálisnak tartja - bár kevésbé reális - lehetőségeket, de a német eltávolította minden kétségét a jövőjével kapcsolatban, amikor a hétvége Bajnokok Ligája döntőjére összpontosít.
 
"Természetesen ez a bajnokság, amit szeretek, Olaszország egy gyönyörű ország, de ezek a pletykák, amelyekről Juventusba megyek, a bullsh * t," mondta Klopp a Sky Sport Italia-nak.
 
- Nincs semmi igaz ez, nem fogom elhagyni Liverpoolt.
 
"Nagyon jól ismerem Serie A-t, követem, és tetszik, de Liverpoolban maradok."
 
A Liverpool hatodik alkalommal reméli, hogy európai bajnok lesz Juventus Gyerekek 18/19 foci mezek, amikor szombaton a Wanda Metropolitano-ban találkoznak a Tottenham Premier League versenyzőivel.
 
A német állattartó tévedést ért el, amely lehetővé tette, hogy Karim Benzema rövid időn belül adhasson Real-ot a kijevi félidő után, mielőtt lehetővé tette a Gareth Bale hosszú távú sztrájkozását, hogy a spanyol óriások számára győzelmet aratott.
 
A Vörösek a szezon utolsó napján igyekeznek megnyugtatni a Premier League címének a Manchester City-nél való hiányát.
 
A Liverpool legyőzte a Wolves-t, hogy 97 pontot érjen el, ami az angol felső repülés második helyezettje volt, de nem sikerült elárasztania a várost, aki 4-1 győztes volt a Brightonban.