Az Ön kosara üres!

Jordan Pickford elhallgatja a Chelsea pletykákat, miután aláírta

2018. 09. 28. 0
Everton kapusa, Jordan Pickford ragaszkodott ahhoz, hogy teljes mértékben elkötelezett a klubban Chelsea 18/19 foci mezek, annak ellenére, hogy pletykákat kötött a Chelsea nyári költözésével.
 
A 24 éves hírnevét a világbajnokság előadásainak szárnya szárnyalta Angliába, ahol befolyásos szerepet játszott a csapat meglepetésszerű előrehaladásában az elődöntőben.
 
Pickford, valamint az angol csapat Jack Butland és a Leicester City Kasper Schmeichel együttesével együtt azt állították, hogy a Chelsea listáján a lehető legjobb Thibaut Courtois helyettesek.
 
A Courtois új szerződés aláírásának megtagadása utat nyitott az augusztusban a Real Madridba való áthelyezéshez, és Kepa Arrizabalaga gyorsan cserélte fel a Chelsea-t, aki egy 71 millió fontos szerződéssel csatlakozott az Athletic Club-hoz.
 
Ezen a héten Pickford új hatéves szerződést írt alá a Goodison Parkban, és úgy véli, hogy ez megakadályozza a jövőre vonatkozó további spekulációkat.
 
- A Twitteren vagy a Sky Sports-en keresztül látod futball mez szett, tudod, hogy mit értek? Pickford azt mondta, miután bejelentette a szerződését.
 
"Nem hagyom, hogy befolyásolja az előadásaimat. Én csak összecsaptak és tudtam, hogy szerződésem van Everton-nal. Bármi másban nem gondoltam semmit.
 
"Nagyon keményen dolgoztunk, amikor Angliában elmentem, és még az új menedzser bevonásával is Angliában voltunk. Visszajöttem, és arról volt szó, hogy visszatérhetek Everton-hez.
 
"Egy év forgószele és egy nagy ugrás volt számomra" - mondta. "Azt hiszem, csak a szerződés aláírása csak lefekvésbe hozhatja, és a progresszió jobbá válik.
 
"Úgy gondolom, ez egy nagyszerű lépés a klub számára, és nagyszerű irányba haladni. Ha nem lennék itt, akkor talán nem voltam Angliával a világbajnokságon. Szerintem ez a lépés nagymértékben javult. "
 
Everton úgy tűnik, hogy a munka alatt folyamatban Marco Silva csak nyerte egyik a hat Premier League játék ebben a szezonban, és védekezés szerint úgy tűnik, hogy sebezhető.
 
Bár Pickford 17-et mentett a Premier League-ben, mind a hat meccsében elismerte, összesen 11 gólt hagyott.
 
Silva nem segített abban, hogy nyáron a Bernard, a Yerry Mina és az Andre Gomes nem tudtak játszani, míg a formában Richarlison három mérkőzés után tiltakozott a Bournemouth ellen.
 
Közben a Chelsea nagyszerűen kezdte a szezont, amikor öt nyert, és hat liga-mérkőzését a Kepával három tiszta lapot tartotta.