Az Ön kosara üres!

Dembele döntő fontosságú lesz Barcelona számára

2019. 02. 18. 0
Barcelona kedden visszalép a Bajnokok Ligája akciójára, és Ousmane Dembele kijelentette, hogy a csapat nagy tagja lesz a nagy színpadon. A Lyon elleni hétvégi játék vége Barcelona 18/19 mez, a francia visszatért a Real Valladolid ellen. .A korlátlan potenciál és a masszív árcédulával együtt a Barcelona rajongói arra számítanak, hogy a fiatal nagyobb hatást gyakorol, ami Dembele maga is elindult.
 
"A szezon elején döntő voltam, és novemberben volt egy fázisom a padon ülve, de ez normális, mert egész szezonban mindig nehéz idők van" - mondta a klub hivatalos médiájának. Bízom magamban, és megpróbálom folytatni azt, amit a legjobban ismerek, és döntő leszek a csapat számára. ”Fontos, hogy kulcsfontosságú pillanatokat szerezzen, amikor csatár vagyok, és döntőnek kell lennem, amikor a csapat van a legjobb pillanatra kell törekednünk. ”Céljainkra kell összpontosítanunk, címeket akarunk nyerni, megnyerjük a Bajnokok Ligáját, és természetesen LaLiga Santandert is.” A világbajnokság győztese is dicsérte csapata európai ellenfeleit, hangsúlyozva Lyon erősségeit. nagyon jó játékosokkal rendelkező csapat, és nagyon nehezen nyerhető meg, ahogy a szezonban megmutatták - a Manchester City és a Paris Saint-Germain verésével - folytatta. - Nagyon koncentráltnak kell lennünk, és nem hiszem, hogy ez lesz Samuel Umtitival néha Lyonról beszélünk, és azt mondja nekem, hogy nagyon kell ry óvatos, mert remek csapat.
 
Fekir a legjobb játékos, de vannak más játékosok is, akiknek sok tulajdonságuk van, és mindenkinek szemet kell tartanunk. "Nagyon sokat nézek a Ligue 1-es játékokra, és egybeesettem néhány játékosgal, mint például a Fekir, Mendy és Moussa Dembele, és veszélyesek a pályán. "Végül beszélt a közelmúltbeli sérüléseiről és a barcelonai igényes ütemezésről az elkövetkező hetekben." Jobban érzem magam, mivel 15 perccel játszhattam az Athletic Club ellen, és visszatérek az én szintemre, kicsit kevésbé - mondta. - A sérülés akkor volt, amikor nagyon jól éreztem magam, döntő voltam, és nagyszerű munkát végeztem játék közben, de ez a futball.
 
 
Január hónapban a Copa del Rey és a LaLiga Santander meccsek voltak Spanyolországban, így sok fáradtság van, ugyanúgy, mint februárban a Bajnokok Ligája, és el kell érnünk. "