Az Ön kosara üres!

Cristiano Ronaldo megmentette a Juventust, amikor a Real Madrid

2019. 10. 31. 0
Cristiano Ronaldo megmentette a Juventust, amikor büntetése alig megérdemelt 2-1-es győzelmet adott Genova felett az Allianz-stadionon.
 
A Juventusnak válaszolnia kellett az Internazionale győzelmére Bresciasában 24 órával korábban, hogy visszatérjen az első helyre, és Leonardo Bonucci 36. percének fejléce a megfelelő úton továbbadta őket.
 
Christian Kouame hibája becsapta a Juve kapusát, Gianluigi Buffont, amikor Genoa négy perccel később kiegyenlített, ám Francesco Cassata elbocsátása a félidő után még egyszer átvette a házigazdák kezét. Nem tudták számolni személyzetük előnyeivel, és elveszítették őket, amikor Adrien Rabiot helyettes vöröset látott a 86. percben.
 
Ronaldo az oldalán állt, amikor a labdát a hálóba mélyen elállította - mégis Antonio Sanabria elkapta a dobozban, és nem hibázott meg a büntetésével, megkímélve Juve elpirulását.
 
Az Atalanta karbantartva tartotta a három első riválisa, a Napoli versenytársait, 2-2-es döntetlenre kényszerítve a Stadio San Paolo-t. Nikola Maksimovic 16. percében a José Callejón-keresztről gólt szerzett rövid időn belül a Napoli a harmadik helyre a hivatalos vendégeivel, ám Remo Freuler röviddel a félidő előtt kiegyenlített.
 
Arkadiusz Milik, aki az első félidő közepén állt a helyére, helyreállította a Napoli vezetését, amikor a Fabian Ruiz-ot a labda révén a 72. percben haza dobta. Josip Ilicic ugyanakkor négy perc elteltével kiegyenlítette az ellenfél csapdáját, majd a szlovének megtagadták a győztest a leállási időben.
 
Spanyolországban a Real Madrid 5-0-ban a Santiago Bernabéu alsó klubjától a Leganés klub elől ment, hogy nyomást gyakoroljanak a La Liga vezetői Barcelonara. Real, 1: 0-val verték a Real Mallorcán az utolsó bajnoki mérkőzésükben - mindössze hét percbe telt, hogy megnyissa a gólt a brazil előtti Rodrygo-n keresztül. A német középpályás, Toni Kroos hamarosan hamarosan hazafelé haladt a közeli posta mellett.
 
A 24. percben Sergio Ramos büntetőt adott a második kísérlet után, miután Juan Soriano megmentette az első lövését, akit a VAR igazgatott, hogy elhagyta a vonalát. Karim Benzema végül megérdemelt gólt szerzett, amikor 20 perc elteltével büntetést váltott ki.
 
A helyettes Luka Jovic szerezte első bajnoki céljait, miután egy nagy pénzű nyári költözés után a frankfurti Eintracht megállt, amikor a hátsó poszt felé tartott. A Real a Barcelona egyik vezető pontján belül zárt, mindkét klub 10 mérkőzést játszott.
 
Valencia harcolt, hogy 1-1-es döntetlenre álljon a Sevilla ellen a Mestalla-nál. Lucas Ocampos vezette a vendégeket a vezetéshez az első félidőben. Los Che azt gondolta, hogy 75 perc elteltével kiegyenlítettek, csak Manu Vallejo látta, hogy az erőfeszítéseit egy lesugárzó zászló zárja ki. Ruben Sobrino helyettes helyettes azonban 10 perc elteltével biztosított egy pontot, amikor szabadrúgásból hazaindult.