Az Ön kosara üres!

Cristiano Ronaldo az Udinese csapatánál szerezte meg a Juventust

2018. 10. 07. 0
Cristiano Ronaldo segített a Juventusnak abban, hogy a szezon végén tökéletesen elkezdje a mérkőzést, egy hét végén egy Udinese-ban, melyet a Portugália ellen elkövetett nemi erőszakkal kapcsolatos rendőri nyomozás újbóli megnyitása árnyékol.
 
Rodrigo Bentancur szerezte meg a megnyitót, mivel a Juventus 10 győzelmet ért el 10 versenyen, és a Serie A-ban 24 pontra költözött, kilenc kilenccel a második helyen álló Nápoly előtt, aki vasárnap tartja a Sassuolo-t. De Ronaldo - aki tagadja, hogy 2009-ben Las Vegasban megerőszakolta Kathryn Mayorga - volt a figyelem középpontjában az első játékában, miután az amerikai rendőrség reagált a német Der Spiegel magazin állításaira. A portugál előrelépés célja 2-0 győzelmet aratott.
 
Az uruguayi középpályás Bentancur célja volt az első, mivel csatlakozott a Juventushoz a tavalyi szezon elején, míg Ronaldo a Real Madridból való elmozdulása óta négyre emelt.
 
"Technikai szempontból ez volt az egyik legjobb meccsünk, sokat teremtett és nagyon kevés adni" - mondta a Juventus edzője, Massimiliano Allegri. "Ez az első alkalom ebben a szezonban két mérkőzést mentünk el anélkül, hogy elfogadtunk egy gólt, és ez pozitív. Ma nagyon jól haladtunk [és] gyorsabban. "
 
Juve uralta a nyitó fél órát és áttört a 33. percben egy ellentámadással, amikor Bentancur a jobb oldalon elhúzta João Cancelo-t, és a portugál teljes hátsó pontot keresztezte.
 
Négy perccel később Mario Mandzukic laza labdát nyert a büntetőterületen, és felemelte a labdát Ronaldo számára, hogy egy mérgező vezetést tegyen el Simone Scuffet mellett.
 
Antonin Barak megütötte az utat Udinese és Kevin Lasagna volt egy lövés törölte a vonal mindkét félidőben, de egyébként Juventus továbbra is uralni. Federico Bernardeschi-t és Ronaldo-t megtagadták további céloktól Scuffet, aki szintén visszavágta a Cancelo lövést a keresztrúdhoz.