Az Ön kosara üres!

A Manchester United legénysége visszavonul a nemzeti csapattól

2018. 08. 19. 0
A belga csapat jól teljesített az orosz világkupa alatt. Az európai vörös ördögök egészen az elődöntőig, és végül megnyerték a harmadik helyet. A csapat fő központjaként Lukaku teljesítményét egyhangúlag megerősítették. De most Lukaku elkezdte tervezni, hogy visszavonul a nemzeti csapattól.
 
Lukaku egy interjúval fogadta el a Business Insider-t, és azt mondta, hogy 2020-ban az Európa Kupa után el kíván térni a nemzeti csapattól. Lukaku azt mondta: "Úgy érzem, hogy az Európa Kupa után megállok. hogy eljussanak az elődöntőbe, és tovább haladnak ezen az alapon, most már 25 éves vagyok, és nem éreztem el a csúcsomat, szeretnék versenyezni a fiatalokkal, mert most meg akarják ragadni a helyem, nem akarok elveszíti őket, de két év elteltével az idő lesz az övék. "
 
Lukaku észrevételei még mindig meglepőek. Meg kell jegyezni, hogy még két év elteltével Lukaku mindössze 27 éves. Még mindig a labdarúgók aranykora. Nyilvánvaló, hogy nagyon meglepő, hogy a csapat korán visszavonult a válogatottból. De a Manchester United esetében ez nyilvánvalóan jó dolog. A válogatott rendezvények nyomása nélkül a játékosok több pihenőidőt kaphatnak, és előnyösebb a karrierjük bővítése.