Az Ön kosara üres!

A Manchester United bölcs volt, hogy meghúzza Paulo Dybala dugój

2019. 08. 07. 0
Amikor vasárnap este esett a hír, hogy a Manchester United úgy döntött, hogy befejezi a tárgyalásokat Paulo Dybala aláírására, azonnal a rajongók nagy részét mély kétségbeesésbe merítette.
 
Ez volt az egyetlen aláíró United rajongó, aki kétségbeesetten látta, hogy mi történik ezen a nyáron; amely valódi adag izgalommal jött.
 
A 25 éves Dybala, aki a Juventusban szerzett négy évadában 78 gólt szerzett Manchester United 18/19 foci mezek, valódi világszínvonalú tehetség, és odaadhatta volna az Old Traffordot.
 
Nem volt játékos, akit az Egyesült Államok aktívan üldözött, de amikor Juventus azt javasolta, készen állnak arra, hogy cserélje őt Romelu Lukaku helyére, mivel mindkettőt 80 millió font körül becsülik, és érdeklődtek rajtuk, hogy többet megtudjanak.
 
Eleinte valószínű volt egy esély arra, hogy egy üzlet történik, és hogy az United ki tudja üríteni a nem kívánt belga támadót Dybala számára
 
Az Egyesült Államok tudta, hogy a pálya utolsó harmadában még mindig hiányzik a valódi kreativitás, és az argentin játékosa készen állt volna a megoldásra.
 
A tárgyalások során az United azonban kényelmetlenül érezte magát az általuk igénybe vett időtartam és a játékos és az ő kíséretének igényei alapján.
 
Úgy tűnik, Dybala körülbelül 350 000 font heti bért keresett, ami az Egyesült Államok második legjobban fizetett játékosává tette volna őt, míg ügynöke szintén körülbelül 13,7 millió fontot keresett.
 
Az ilyen túlzott bérek kifizetése nem garantálja a sikert, mivel Alexis Sanchez, akinek becslések szerint hetente körülbelül 500 000 fontot keresnek, bebizonyította, hogy 45 játékból 5 gólt hozott, mióta tizennyolc hónappal ezelőtt csatlakozott az Arsenalhoz.
 
Összességében az Egyesült Államoknak az a különös benyomása volt, hogy Dybala nem volt túl szívesen csatlakozni hozzájuk, de tudatában volt annak, hogy a Juventusban már nem akarják, és hajlandó volt szenvedés alatt mozogni, különösen, ha bérigényeit teljesíteni lehetett.
 
Az érdektelen szupersztár megbánása túl sok rossz emléket hozott vissza United számára Angel Di Maria-val szerzett tapasztalataiból.
 
2014-ben, annak ellenére, hogy csak segített a Real Madridnak megnyerni a Bajnokok Ligáját, a spanyol klub 59,7 millió fontért eladta az argentin az Unitednek.
 
Eleinte a Di Maria csodálatos vásárlást mutatott, egy csúsztatott cél a Leicester City-ben, amely korai fénypont volt, de amint az ősz leszállt, úgy tűnt, hogy visszavonul, és úgy játszott, mintha valaki soha nem akart volna az Old Traffordban lenni.
 
Egy szezon után a népszerû Di Maria-t veszteségesen eladta a Paris Saint-Germain-nek egy heves és csalódott United.