Az Ön kosara üres!

A Manchester City csodálatos szezonja még mindig elégedetlenül h

2019. 04. 30. 0
A Manchester City 1-0 győzelme Burnley-nél nem volt szép, de Pep Guardiola vezetője és játékosai nem érdekelnek egy kicsit. A győzelem azt jelenti, hogy a két szezonban maradt játékkal az angol labdarúgó egyik legerősebb címválasztásában irányítják a sorsukat. Az egyetlen dolog, hogy ez a cím nem elegendő a klub rajongóinak.
 
A vasárnapi játék egy órája azonban nem feltétlenül nézett ki így. Miután a Manchester United közepén kényelmesen kézbesítették az archívumokat, a város 15. helyen végzett Burnley-nál sokkal nehezebb lebontani. Míg Pep férfit mindent eldobott a Clarets-en, az élvonalbeli élvezet olyan rutinszerű, hogy a játékuk egy része sehol sem volt látható a 63. percig, amikor Sergio Aguero éppen eléggé rúgott egy labdára, amely a lábánál fogott, hogy átölelje a játék egyetlen célja.
 
Míg a gyilkos játék nyertese nem volt semmi, amiről haza kellett volna írni, a város játékosai eufórikus ünneplése megmutatta, hogy mennyire jelent ez. Miközben még fél órát maradt játszani, végre véget ért a Burnley ellenállása, és tudták, hogy mi lehet a legnehezebb mérkőzésük a rajtuk.
 
A győzelem a City-t 92 ponttal visszahúzza a bajnoki asztalra, egy ponttal a Liverpool második helyére. Mindkét klub elvárja, hogy nyerje meg a fennmaradó két lámpáját, ami azt jelenti, hogy amikor a szezon május 12-én véget ér, a város 98 ponttal nyerheti meg a bajnokságot, míg a Liverpool a második helyet 97-nél fejezheti be. Ha ez igaz, akkor a Liverpool második helypontja összesen elég volt ahhoz, hogy megnyerte a Premier League 93% -át.
 
Olyan fájdalmas, mint amilyen lehet, Liverpool még mindig kaphat hatalmasat ebben a szezonban. Ellentétben a városgal, még mindig élnek a Bajnokok Ligájában, és ha eljuthatnak Barcelonahoz az elődöntőben - nem kis feladat - nagy kedvencek lesznek, hogy hatodik alkalommal nyerjék meg a versenyt, több mint kétszerese a következő legközelebbi angol oldalnak .
 
De az, ami ebben a szezonban legnyilvánvalóbb, az, hogy ha ez a teljesen reális forgatókönyv kitűnik - a Liga győztese, a Liverpool a Bajnokok Ligája - mindkét csapat rajongói szinte biztosan csalódást okoznak. Míg egy cím sem szaglott, a City rajongói a szezonban reménykedtek, hogy a csapatukat, a 100 ponttal rendelkező, nyertes szezontól kezdve frissen nyerhetik meg, és először megnyerik a Bajnokok Ligáját. Aztán, miután megnyerte az EFL Liga Kupát, és még három másik fronton is kihívást jelentett, az angol futballtörténet első négyszerese lett a cél, amíg Spurs ezen hónap elején meg nem szaggatta ezeket az álmokat.
 
Eközben, amennyire a Liverpoolnak tetszeni fog egy másik Bajnokok Ligája címet adni a már becsomagolt trófea kabinetjéhez, annál jobban szeretik a bajnoki címet, mert az 1989-90-es szezon óta nem nyertek két teljes évet. a Premier League megalakulása előtt. A hosszú, száraz varázslat idején Liverpool a Bajnokok Ligája trófeát adta hozzá, és két másik döntőbe jutott.
 
Természetesen, ami a meccset olyan varázslatosvá teszi Manchester City Gyerekek 18/19 mez, az az egész kiszámíthatatlansága. Bár mindkét fél a szezon utolsó játékaiban részesülnek előnyben, mindkettőnek van egy balzsamja, amely egy kulcsot dobhat a dolgokba - Leicester a Manchester City-be és a Wolves a Liverpoolba. A négyszemélyes törekvésük során mindenki úgy vélte, hogy elfelejtette, hogy ha a város felborul, Liverpool a kettősnek felel meg. Természetesen, ha a város a jövő héten megnyeri a bajnokságot és az FA-kupa, akkor ritka hazai hármat nyerhetnek. Ebben a legcsodálatosabb évszakban, miért nem egy utolsó csavar, hogy tényleg megrázza a dolgokat.