Az Ön kosara üres!

A Liverpool élvezi a salzburgi döntéshozó nyomását - mondja Jürg

2019. 11. 28. 0
Jürgen Klopp sajnálta, hogy a Liverpool nem rendezte a Bajnokok Ligája ünnepet Salzburgban a jövő hónapban, de ragaszkodott ahhoz, hogy Európa bajnokai növekedjenek a nyomáson, hogy elérjék az osztrák kiesési szakaszokat.
 
Dries Mertens és Napoli riválisaikkal megmutatják, hogy a Liverpoolnak vannak hibái
 Olvass tovább
A Liverpoolnak valóban sorsra van szüksége az utolsó osztrák csoportjátékból, hogy elérjék a kiütési szakaszokat, miután csak egy pontot szereztek Napoli Anfield-i szerdán tett látogatásától. Carlo Ancelotti oldalán elért győzelem biztosított volna egy játékot, hogy megkímélje a játékot, és megkönnyítette a Klopp első csapata törzsvásárlóinak a terheit, amikor egy igényes decemberi kilenc mérkőzést négy versenyen tartottak. Fabinho, a Liverpool befolyásos középpályája több játékot kimaradhat, amelyek boka sérülést szenvedtek az 1-1-es döntetlen során.
 
"Nem akarom mondani, hogy szükségünk van rá [a végső játékra nehezedő nyomás], de mindig is volt" - mondta Klopp. „Négy éve vagyok - mondd el, mikor volt könnyű? Tavaly otthon 0: 0-hoz kellett nyernünk a Napoli ellen. Nem emlékszem egy nagyobb nyomásos játékra. Nagyon nehéz, és megcsináltuk. Most Salzburgba kell mennünk. Ebben a pillanatban a játék véget ért, és a problémám az, hogy Fabinho megsérült, és Brighton, nem pedig Salzburg.
 
„De tudom, hogy vannak az emberek; Az emberek azt kívánják, hogy ma este befejezzük a csoportot és elkészítsünk egy ünnepi játékot Salzburgban. Ez a helyzet - ha ambícióink vannak a Bajnokok Ligájában, meg kell mutatnunk Salzburgban. Addig meg kell mutatnunk ambícióinkat a Premier League-ben. ”
 
Klopp hozzátette: „Nyilvánvaló volt, hogy ma este be akarjuk fejezni. Rég a játék előtt tudtuk, hogy nehéz lesz a Napoli ellen. A tavalyi év nehéz volt, mindig nehéz. Jó oldaluk.
 
Fabinho bal lábát védő csomagtartóban hagyta Anfield-től annak aggályainak közepette, hogy néhány hétig ki lehetne térd a boka ízületi sérüléseivel. A brazil középpályát a következő 48 órában értékelik.
 
Klopp azt mondta a sérülésről: „Nem tudom [a mértékét]. Fáj a fájdalma, tehát az nem jó. Nem tudta folytatni, és ő nagyon kemény. Nem akarom mondani, amit vártam, mert remélem, hogy ez nem olyan súlyos, de többet tudunk meg, talán holnap, talán másnap. Meglátjuk."