Az Ön kosara üres!

A Juventus új szerződést kötött a Kean-rekordra

2018. 10. 17. 0
A 18 éves még ebben a szezonban továbbra is kölcsönözhető, de a Serie A bajnokai azt akarják, hogy elkötelezze magát egy hosszabb üzletről.
 
A Juventus a Moise Kean rekordelő frontemberét egy új üzletbe kívánja kötni, értesíti Goal.
 
A 18 éves, aki a régi történeti áttörés óta átírta a történeti könyveket Juventus 18/19 foci mezek, jelenleg egy szerződést dolgoz ki 2020-ig.
 
Megmutatták érdeklődését a Serie A bajnokoktól való elkábításra, a La Liga meccs Leganes és a Ligue 1 nehézsúlyúakkal, akik a nyár folyamán megközelítették a Marseille-t.
 
A Juve szívesen biztosítja, hogy továbbra is azok maradjanak, akik Kean jelentős potenciáljuk előnyeit élvezik, és új feltételeket terveznek.
 
Lehet, hogy egy másik hitelkapcsolót a fiatalkorára szankcionálnak, miután megállapodásra jutottak, a 2017-18-os kampányt Veronával töltötték.
 
Mire ez a lépés történt, Kean már a 21. században született első játékosként debütált Európa egyik legjobb öt divíziójában.
2017 novemberében Juve 16 évesen adta át az íját.
 
Azóta az első olyan játékos lett, aki a 2000-es években született, hogy megnyerje a Bajnokok Ligája bajnokságot, és az első helyezett egy elit bajnokságban - miután a 2016-17-es kampány utolsó napján a Bologna ellen fordult.
 
Több rekordot ért el a legutóbbi kiállításon - ismét születési idejével kapcsolatban -, amikor Kean megnyerte célját az olaszországi U21-es oldalon egy 2-0-os győzelemért Tunéziában. szezonban, a Fiatal Fiúkban tartott találkozón, és Massimiliano Allegri úgy tekinti, hogy hasznos lehet a jelen és a jövő számára.
 
A Bianconeri örömmel veszi tudomásul a fejlesztés során elért haladást, és úgy érzi, hogy a felfelé mutató görbe hosszabb ideig tarthat Torinóban.
 
A Cristiano Ronaldo-nál dolgozó munkatársak mellett végzett munka arra is lehetőséget nyújt Kean számára, hogy megtanulja és emulálja az üzleti élet egyik legkiválóbb előadóját.
 
Az Allianz Stadionban támadhat horgonyzó támadásokkal szemben, de a Vercelli bennszülöttet a Juve legmagasabb tekintetben tartja, és mindent megtesznek annak érdekében, hogy a szerződés-hosszabbítással kapcsolatos tárgyalások pozitív következtetésre kerüljenek.