Az Ön kosara üres!

középpályása magyarázatot ad az UEFA Bajnokok Ligája mérkőzését

2018. 11. 02. 0
A Juventus középpályása, Blaise Matudi hihetetlen betekintést kapott a szellemváltásba a Serie A bajnokai közül Cristiano Ronaldo-ból.
 
Ronaldo, 33 éves, Juve-ban érkezett az off-season-ban a klubban azzal a törekvéssel, hogy végül megszüntesse a Bajnokok Ligája szárazságát.
 
Ronaldo az előrehaladt kora ellenére bajnoki és rekord átvételt írt a Real Madridból, miközben kilenc fényes év alatt hagyta el a legacy, mint a mindenkori rekordelőrt négy bajnoki címmel.
 
Bár fennállt a potenciális befolyás a média szakaszait illetően, és azt állítja, hogy a csúcsa túl van - Matuidi rávilágít az ötszörös Ballon d'Or győztes puszta meghatározására -, amely megfertőzte a csillaggyűrűs csapatukat .
 
"Ronaldo jól alakítja a csapatot, vele erősebbnek érzi magát Juventus 18/19 foci mezek, és lehetővé teszi a csapat számára, hogy jobban játsszon a labdával, és vezető szerepet játszik" - mondta RMC-nek. "Lent jöttünk vissza Manchesterből, és nagyon fáradtak voltunk.
 
"Másnap reggel az edzőteremben találtam, és azt mondta nekem, hogy tovább kell dolgoznia: 33 éves, de valójában egy példa."
 
Ronaldo hét gólt ért el és tíz bajnoki mérkőzésen öt segédletet regisztrált, mióta csatlakozott az olasz versenyekhez a bejelentett £ 105-es átcsoportosítással a Los Blancos-tól.